tisdag 26 april 2016

VAR MED DU OCKSÅ - BLI EN GLADARE MÄNNISKA!

ÄNTLIGEN KÖR VI! Efter månader av planering och praktiskt fix så är det dags att presentera projektet HAPPY MIND - HAPPY WORLD (HMHW)  med mål att göra Sverige till ett land med gladare människor och mindre gnäll. Efter att ha hört talas om en inspirerande man från Väst som med hjälp av en enkel och rolig metod lyckades få miljoner människor att sluta tänka negativa tankar och klaga för att istället bli gladare och mer välmående så bestämde jag mig för att göra en egen version här i Sverige. Jag tror att en stor anledning till att vi dömer och stör oss på andra, känner avundsjuka, tycker illa om oss själva och upplever, eller till och med förväntar oss, dåliga dagar och motgångar som aldrig verkar ta slut- handlar om att vi ofta fyller vårt huvud med negativa tankar. Det vi tänker formar oss och genom att tänka negativt kan vi aldrig förvänta oss att få ett positivt liv. 

Gnäll, klagomål, skvaller, kritik, fördomar, avundsjuka och ord som bekräftar vår dålig självkänsla gör ingenting annat än att stjäla vår energi. Ändå är det ofta just detta som en stor del av våra konversationer med andra består av. Så vi vänder på ekvationen: Vad händer om vi skulle börja fylla vårt huvud med positiva tankar som ger oss energi? Till vilka höjder kan vi då ta våra liv? Glädje smittar, så enkelt som ett leende från en främling kan föda en känsla av välbehag och medföljande energikick. Tankens kraft påverkar våra ord och handlingar som i sin tur påverkar vilka vi är. Utmaningen uppmanar dig att sluta uttala de negativa tankar du har och därmed sluta bekräfta dem - om du gör det helhjärtat så kan du snart uppleva att det blir  livsförändrande händelse i ditt liv. Det kräver lite träning och tålamod, men trösta dig med att det enbart tar 21 dagar för kroppen att vänja sig vid en ny vana. 

SÅ HUR FUNGERAR DET?
Från och med idag, den 26 april till och med den 30 juni säljer vi på HMHW ett armband som vi kallar för HappyMind-armbandet. Det är handgjort i Sverige av färgglada glaspärlor och med detta armband så kommer en utmaning att under 21 dagar skapa en vana att inte prata negativt (detta kan göra underverk):

1. Ta på dig armbandet på valfri handled och behåll det där i 21 dagar utan att klaga, skvallra eller kritisera negativt (inte om NÅGOT eller NÅGON).
2. Om du kommer på dig själv att klaga, skvallra eller kritisera negativt så flyttar du armbandet till den andra handleden och börjar om från dag 1.
3. När du klarat av att ha armbandet på samma handled i 21 dagar i sträck -skriv då till oss på www.facebook.com/happymindhappyworld eller tagga oss med #happymindhappyworld och berätta om din upplevelse.

Ett armband kostar 65 kronor /styck och då ingår frakt inom Sverige (för utomlandsbeställning tillkommer en summa på 14 kronor för hela beställning). Den andra delen i projeket är att vi har valt att skänka överskottet oavkortat till den svenska organisationen LoveNepal som kämpar mot barnsexslaveri. Kika gärna in på deras hemsida här och läs om deras fantastiska insats!

HUR BESTÄLLER MAN HAPPYMIND-ARMBANDEN?
Du beställer enkelt detta armband genom att gå in på vår "hemsida" www.facebook.com/happymindhappyworld och skicka oss ett meddelande med antal och adress så svarar vi med betalningsinfo. Vi har Swish för att underlätta och snabbare kunna skicka ut armbanden!

Hjälp oss gärna att dela vårt projekt på sociala medier för att så många som möjligt ska få möjlighet att hitta den och kunna anta utmaningen att bli en gladare människa!  ♡Inga kommentarer:

Skicka en kommentar