fredag 20 maj 2016

HALLON+KIWI-GLASS

Som ni lär ha märkt vid detta lag så älskar jag att testa nya recept här hemma och har ständigt något nytt på gång. Och genom att samla alla recept här blir de dagar man saknar matfantasi ganska få. Jag är otroligt glad över att ni är så många som har hittat hit och känner mig tacksam över alla era fina kommentarer både här och sociala medier. Jag älskar att komma på nya spännande, god och nyttig mat utan gluten och socker. Att ni uppskattar recepten gör det extra kul att dela med sig av dem. Tillbaka till inlägget, ingen har väl missat att det är fredag? Fredag betyder fredagsmysrecept! Detta ljuvliga glassrecept kan ni njuta av till såväl fika, kvällsgott som frukost. Det innehåller varken socker eller mejerier. En syrligt söt mix som gifter sig mellan hallonen och kiwin -en tippad favorit i sommarsolen. Passar från +6 mån och uppåt. Och som alltid, den är lätt att tillaga. Hoppas ni gillar den lika mycket som vi. (:

HALLON+KIWI-GLASS
2 portioner
2,5 kiwis
0,5 dl kokosmjölk (gärna den vita feta delen ) / kokosgrädde

- Mixa ihop kiwi och kokosmjölk med stavmixer och häll i glasskål.

1 dl hallon
2 msk kokosmjölk (gärna den vita feta delen ) / kokosgrädde

- Mixa ihop hallon och kokosmjölk med stavmixer och häll över kiwimixen utan att blanda dem bägge. Ställ in i frysen i minst 4 timmar. Tas den ut senare så kan den behöva tas fram en stund innan och tina upp. Avnjut med gott sällskap! 



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar