tisdag 14 juni 2016

SUPERTÄVLINGDet är så fantastisk kul att se hur OrganicByMommy växer med fler och fler följare och bloggläsare. För det betyder att ni är väldigt många som strävar efter hälsa och välmående, och det gör mig såå glad. Sedan min son kom till världen så är en viktig hälsa a och o i vår familj. Hälsa för oss innebär en näringsrik kost, men också att det vi använder, köper och äter ska vara ekologiskt, giftfritt och främja en hållbar värld. Det går hand i hand för mig. För att fira att ObM växer så kontaktade jag ett gäng riktigt fina företag som alla har bidragit till att skapa en supertävling med fina, ekologiska och/eller hållbara produkter (till ett värde av 1100 kr!) som jag tror ni kommer älska! Ni hittar tävlingen på mitt instagramkonto OrganicbyMommy. Här nedanför hittar ni en liten presentation av vinstprodukter och de fina företagen. Tävlingen avslutas på söndag (19/6) kl 22:00. Lycka till fina ni!
 

Ekologisk fingerfärg (värde 129 kr) av märket Ökonorm från den fantastiska webbutiken Kär O Lek med fairtrade, giftfria och pedagogiska leksaker. Inte nog med en grymt trevlig kundservice, de erbjuder enbart barnprodukter med ett hälsotänk bakom. Såsom att fingerfärg ska vara giftfritt. Min son älskar dessa färger och som mamma behöver jag inte oroa mig för vad som händer om de råkar komma in i hans lilla mun. In och kika på KäroLeks hemsida här!
Ekologiska barnleggins från duktiga Design by Ida-Maria (värde 230 kr). Ida-Maria syr sköna kläder till de minsta och arbetar med väldigt mycket ekologiska tyger. In och kika på hennes hemsida https://tictail.com/s/designbyidamaria.
Med prisbelönta innovationen KeepJar kan du återanvända barnmatsburkar som sportflaskor och nappflaskor på ett giftfritt och klimatsmart sätt. Hur underbart smart är inte det?! Vinnaren får välja färg och valfritt tillbehör (värde 149 kr). In och läs mer på deras hemsida www.keepjar.com.   
Ekologiska harlemsshorts från Lilla Favorit i storlek 50-128 (värde 150 kr). Lilla Favorit syr upp underbara barnplagg efter beställning och med flera ekologiska tyger. Visst är de hur fina som helst?!  Kika in hennes instagramsida @LillaFavorit.
 
Handtillverkade namnklossar på önskat namn i trä (svensk furu 4,5 x 4,5 cm) av duktiga LittleGrey. På hennes hemsida kan du beställa handgjorda saker till hemmet och barnrummet. Underbart fina! Läs mer på www.littlegrey.se
Tovad ekologisk olivtvål (värde 120 kr) som fungerar som en härlig skrubb. Ullen runt tvålen gör att den räcker länge och dessutom används hela tvålen upp. Ullen krymper i takt med att tvålen används upp och kvar blir bara ullen, som kan sparas och användas med flytande tvål. (Tvålen innehåller ingen palmolja och du kan välja mellan extra mild barntvål/"vuxentvål".) Läs mer om på den talangfulla Frida Haugbak och hennes ulltovade verk på hennes hemsida http://fridahaugbak.tictail.com/.  
Ekologisk träleksak i modell kamel av märket AnaMalz (värde 99 kr) från LelliStore. AnaMalz är en serie prisbelönta djurfigurer gjorda av ekologiskt trä och plyschmaterial. Både stora och små faller för AnaMalz med sina böjbara ben, svansar och halsar. Denna goding kommer från Lelli Store, en webbutik med barnkläder, barnaccessoarer och ekologiska träleksaker. Träleksaker är en sto favorit här hemma och jag älskar att de använder ekologiskt trä.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar