söndag 23 oktober 2016

SUPERSTOR TÄVLING I HÄLSANS TECKEN

För att fira att ni följare växer med raketfart så har jag anordnat ytterligare en helt fantastiskt stor tävling med hela ELVA stycken vinstföretag där vinstpaketet har ett värde av SEXTUSEN kronor. Temat är ekologisk hälsa och välmående och varje företag är valt med stor omsorg - jag älskar deras medvetna koncept och är så tacksam över att de hjälper mig att skämma bort er med hälsolyx i denna supertävling! Jag ska erkänna att jag är lite småkär i var och en av dess företag och deras tanke bakom! Här följer en liten presentation av alla produkter och företag som ingår i vinstpaketet.Tävlingen hittar ni på OrganicByMommys instragramkonto. Har du ingen instagramkonto men ändå vill vara med och tävla? Gör ett inlägg på din blogg och/eller facebook med tävlingsbilden här nedanför och länka till www.organicbymommy.blogspot.com och detta inlägg. Skriv sedan en kommentar här under detta inlägg med länk till din blogg/facebook och din emailadress. Tävlingen avslutas nästa söndag kl 18:00. Lycka till underbara ni!

Rumba Navy Blue

Ekologisk lammullsfilt värd 695 SEK (storlek 130x200 cm) från KLIPPAN YLLEFABRIK
Det svenska familjeföretaget Klippan Yllefabrik skapar helt makalöst vackra inredningskreationer i textiler i  underbar design och med flertalet ekologiska material. Ett självklart julklappstips!


Texture Blue Sea Pillowcase 2 pc
2 ekologiska örngott från Reva Home
Första gången jag fick nys om Reva Homes ekologiska och lyxiga sängkläder var via NK och jag föll genast för deras himmelska mönster och hållbara tanke. Reva Homes är nämligen ett nytt svenskt varumärke som gör lyxiga ekologiska sängkläder i 100% GOTS-certifierad extra fin boullsperkal. Med handtryckta blockmönster på underlakan och örngott som görs i Jaipur Indien. Produkterna har växt fram ur stor passion och kärlek till människor och det vackra. Allt är dessutom kontrollerat in i minsta detalj, från stygnlängden  till hantverkarnas arbetsförhållanden.  Jag är helt såld och hoppas få se detta märke sprida sig i vårt land!  Klicka in här för att komma till deras hemsida!

Valfri eko-matta från Yogish Collective (värd 900 SEK)
YOGISH COLLECTIVE är ett nytt hållbart livsstilsmärke som jag har fått upp ögonen för rejält. Deras ambition är att skapa hållbara och stilrena produkter inspirerade av den moderna yogisen och yoginin. De använder enbart ekologiska, eko-vänliga och hållbara material. Och har ni sett deras mönster och färger? Hur fina?! Snacka om att det ger en förhöjd upplevelse under yogapasset.  Japp, jag är kär! I vinstpaketet ingår en av deras eko-yogamattor i valfri färg. Den är skapad av nedbrytbar, 100% återvunnet naturligt trädgummi och printad med vatenbaserat bläck.
Bildresultat för yogobe
3 månaders medlemskap där du kan yoga obegränsat hemifrån på Yogobe.com

YOGOBE är en perfekt guide och digital destination för hållbar hälsa och träning vart du än befinner dig i världen. Deras koncept är nämligen att erbjuda dig yoga och träningsklasser online, med stor kunskap från ledande lärare, instruktörer och experter i Norden. Dessa specialframtagna träningsprogram består av utvalda videor och kunskap inom ett specifikt område eller behov hos individen. Välj ett program som passar dig. Följ hela träningsprogram eller favoritmärk utvalda sekvenser som du enkelt kan se och följa via telefon, läsplatta och dator. Hur smart?! De sponsrar med hela tre månaders medlemskap där du yogar och tränar obegränsat hemifrån.  Läs mer här!
Miljövänlig flaska 532 ml Brushed bambu

Klean Kanteen värt 329.- från APPROVED BY EKOMORSAN (Den världskända kvalitetsflaskan utan gifter från fantastiska Approved by Ekomorsan - den medvetna butiken för de mindre)
APPROVEDBYEKOMORSAN är den fantastiska webshoppen med fokus på hållbarhet för barn och ett giftminimerat liv. 
 Bildresultat för pausbox

En hälsosammare månadsbox från PausBox
Jag älskar att testa nya matprodukter och blev oerhört glad av att hitta PausBox- en månadsbox som skickar ut en spännande mix av snacks som faktiskt är hälsosamma! De försöker ha så mycket ekologiskt, glutenfritt, sockerfritt och rent som möjligt. Ännu gladare blev jag när de ville vara med och sponsra miv tävling med en månadsbox. Läs mer om dem här! 
Bildresultat för John Masters Organics bourbon vanilla & tangerine hair texturizer
John Masters Organics Vanilj- & Tangerin ekologiska hårvax
Bildresultat för John Masters Organics lavender rosemary for normal hair
John Masters Organics Lavendel & Rosmarin ekologiska schampo för normalt hår

Jag blir så glad av att hitta nya webshoppar med ekologiska skönhetsprodukter och höga krav på kvalitet. Teir Organics är precis en sådan butik!  Läs mer här!  I vinstpaketet har de sponsrat med två superprodukter för håret av John Masters Organics (lyx!). Ett mjukt ekologiskt hårvax som är perfekt för att forma en rufsigare frisyr, ger även vacker stuns och flexible stadga till lockar. I doft av vanilj och tangerin. Samt ett ekologiskt schampo för alla hårtyper med lavendel och rosmarin samt 13 andra certifierade ekologiska växtoljor som ger sunt, glansigt och fint hår. Ps. Teir Organics har fri frakt just nu!
 _____________

Jag har två favoritmärken inom kosttillskott, Helhetshälsa & Holistic - de är båda svenska och med fantastiska produkter som är en stor del av min hälsosamma livsstil! Idag är jag fantastiskt stolt över att få presentera dem båda som en del av tävlingen med -vad jag anser är några av marknadens absolut bästa - hälsoprodukter.

Bildresultat för helhetshälsa supergreensBildresultat för helhetshälsa probioplex

SuperGreens från Helhetshälsa är ett s.k. greenspulver gjort på en blandning av naturliga växter. SuperGreens innehåller 37 superingredienser från naturens rika skafferi. Med fibrer och mjölksyrabakterier som innehåller så mycket näring och passar perfekt i din gröna drink! Läs mer om den här. Probioplex är Helhetshälsa fantastiska mjölksyrabakterier och innehåller fem bakteriestammar med olika egenskaper, bland annat lactobaciller och bifidobakterier. En kapsel ger 2 miljarder levande bakterier. Läs mer om Helhetshälsa här!


Bild på Holistic D3-vitamin i kokosolja 90 kapslarBild på Holistic D3-vitamindroppar i olivolja 50 ml
D-vitamin i kokosolja från Holistic är ett fantastiskt tillskott som hjälper oss boosta d-vitaminnivåerna -ett måste för hälsan under vinterhalvåret. D-vitmain har en roll i celldelningsprocessen och bidrar till att bibehålla normal benstomme, muskelfunktion och tänder. Samt för att normalt upptag av kalcium och normala kalciumnivåer i blodet. D-vitamin är minst lika viktigt för bebisar och barn - och D-vitamindroppar från Holistic har varit vår sons alternativ från dag ett. Ren d-vitamin i ekologisk olivolja, ja tack! Läs mer om Holistic här!
 Visar image1.PNG
Ekoshoppen är en webshop som erbjuder ekologiska produkter inom livsmedel, barnprodukter, skönhet samt inom hälsa av högsta kvalitet. Och har sponsrat med en supermix av superfoodsen Baobab, Spirulina och Maca från René Voltaire. Perfekt att höstboosta din hälsa med i smoothiesar och bakning! Klicka här för att komma till deras härliga shop!

Visar image1.JPG 
Självklart vill jag och Manic Organic vara med och bidra med vår ekologiska yogaspray som lanseras nästa vecka. Denna naturliga yogaspray jobbar antibakteriellt och städar upp din yogamatta effektivt medan den förhöjer din yogaupplevelse med sin fräscha doftkombination av lavendel och eukalyptus. Nästa vecka har vi storlansering på både ljus och yogaspray, då kommer mer information om våra fantastiska doftljus som gör skillnad för vår jord! Kika in här för att läsa mer.

3 kommentarer:

 1. Den här tävlingen är verkligen heeelt fantastisk, såklart man vill vinna allt fint :)

  SvaraRadera
 2. Wow vilka priser!!
  mail: te84wi@gmail.com
  Instagram: wiklundtherese
  Facebook: https://www.facebook.com/therese.wiklund

  SvaraRadera
 3. Hej! Jag har tävlat på ditt instagram men såg inte min kommentar, så blev osäker på om den finns där? Jag har iaf taggat mina vänner! :) min e-mail är mariesbok@gmail.com

  SvaraRadera