söndag 13 november 2016

VECKA 2 AV REN MAT

Måndag
Lunch: Rester av thailändska köttbullar, blomkålsris och picklad purjolök
Middag: Ungsrostad kyckling med hummus och rostad sötpotatis 

 Tisdag
Lunch: Rester av ungsrostad kyckling, hummus och sötpotatis
Middag:  Räksallad med aioli och avokado
Onsdag
Lunch: Rester av Räksallad med avokado och aioli
Middag: Nasi Goreng

Torsdag
Lunch: Rester av Nasi Goreng
Middag: Krämig linssoppa med vitlök & chili

Fredag 
Lunch: Rester av krämig linssoppa med vitlök och chili
Middag:  Sushi med blomkål  -även denna vecka, men med variation av innehåll!

Lördag
Lunch: Rester av sushi med blomkålsris
Middag: Sötpotatispizza men utan ost som topping
https://lh3.googleusercontent.com/-Vtk0A7dW1yw/V6STJRGkfsI/AAAAAAAAEqg/GCQsuKC7JCQ/s640/blogger-image-542344888.jpg

Söndag
Lunch: Rester av Sötpotatispizzan
Middag: Kycklingsallad med rödbetshummus

1 kommentar:

  1. Hej Louise!
    Jag undrar vilken matbredare du använder?
    Och tack för alla tips!

    Med vänliga hälsningar
    Monika

    SvaraRadera